Controlul datelor
Ștergerea contului
Îți poți șterge contul EnglezaAI și datele asociate direct din aplicație sau poți trimite o solicitare fără să reinstalezi aplicația.
Pașii de urmat
- Autentifică-te în EnglezaAI.
- Dacă ai un abonament activ, deschide Setări → Cont → Gestionează abonamentul și anulează-l dacă nu mai dorești reînnoirea.
- Deschide Setări, apoi secțiunea Cont și date.
- În zona Șterge definitiv contul, introdu parola și confirmă operațiunea.
Ce se șterge
Vor fi șterse contul de autentificare, profilul educațional, istoricul sesiunilor și transcrierile, greșelile și vocabularul salvate, progresul, rezultatele de pronunție, planurile, rapoartele, cache-urile personalizate și celelalte date asociate contului.
Ce nu este inclus
EnglezaAI nu păstrează fișierele tale audio în baza de date. Ștergerea contului EnglezaAI nu anulează automat un abonament din Apple App Store sau Google Play. Magazinul folosit la achiziție, RevenueCat și operatorul pot păstra istoricul tranzacțiilor necesar pentru restaurarea achizițiilor, prevenirea fraudei, contabilitate ori alte obligații legale. Furnizorii de infrastructură pot păstra pentru perioade limitate jurnale tehnice sau copii de siguranță, conform obligațiilor și politicilor proprii. Datele anonimizate, care nu mai pot fi asociate contului, nu permit reconstituirea acestuia.
Ai nevoie de ajutor?
Dacă nu mai poți intra în cont sau vrei ștergerea înregistrării asociate din RevenueCat în limita obligațiilor legale de păstrare, scrie de la adresa contului la cosmin.popescu1303@icloud.com și cere „Ștergere cont EnglezaAI”. Pentru protecția ta, îți vom cere să dovedești că deții contul.